About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

cemin ketaku

apsal t aku ade skali kat situ??
oh P ku...

walaupon dalam keadaan duka kite harus ceria...
peace yo!!


waaaaa.....
cemin ketaku...
ketaku....
duitku.....
aku....

duhhhh!!!
ape la naseb....
dah naseb...
nak wat cemane an...
huhu....
redha je la...

gembar neh aku snap mase cemin keta aku pecah...
pecah sebab panas sgt...
tambahan plak ade pewangi kete kat dalam tu...
tu yang pecah tu...
meletop!!!
boom!!!!

kejadian berlaku pada hari sabtu...
kol 2 petang..
mase tu aku sedap diulik mimpi...
membe ku tepon...
"woi asal cemin kete ko???ade org nak rembat speaker ko kew??"
aku dapat je call teros capai sluar ngan baju teros g kat kete...
sampai je kat kete adoyai!!!
tak tau nak cakap pew...
so aku call la botey ngan awe...

aku soh si botey cari kedai mane2 bukak...
nak repair time tu gak...
dah la ari depabali..
banyak kedai tutop...
saket la pale aku....
nak wat cemane neh??
so dapat la satu kedai cine nih...
seb baik ade tapi naseb tak baek sebab harge mahal nak mampuih...
rm370 hengget!!!
bapak dia la...
so nak wat cemane hari dah mendong aku ganti je la...
melayang.....
macam rame2.....

so moral of the story,
jgn letak pewangi kete korang kat cemin...
panas kompom meletop!!
second jgn pasang niat nak betolkan pape sebab aku dah niat lame nak ganti cemin blakang tu tapi dia dah awalkan...
ape leh wat...
cemin bawu!!!
bawu kedai!!!
huhuh...

so long!!!
tata

0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment