About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

Holidays

holidays mean happy



Wasup2....
setelah sekian lama terpisah....
akhirnya bertemu.....(ala ala jamal abdillah)
k k....
lame dah tak tulis blog...
so sebelum cuti aku nak tulis la skit kate alu aluan sebelum CUTI sem...
okeyh....

sepanjang aku kat uitm sebagai student junior part 1,
banyak yg aku belajo from senior n lecture dan tak dilupakan member2 AD uitm...
pengalaman untuk kali ini boleh dikatakna besh dan boleh dikatakan ponat nak mampuih...
1st time aku rajin dalam sejarah hidup aku....
sebelum ni tak penah plak aku rajin macam nih...
hakhakhak...
maybe akibat dari kejutan budaya yang telang aku alami sepanjang berada kat uitm shah alam.

untuk kali ni punye cuti aku tak plan nak bekerja,
maybe just dok umah port isap rokok sambil layan game kat laptop or just hangout ngan kawan2 kat sane.
1st skali aku plan nak gi bercuti kat pantai,or laut or mancing kew sebab dah lame aku tak wat aktibiti tu....
bosan siot hodop asek blajo dan diperintah....
amat tak best skali kalau takde cuti..
so....
time cuti la aku nak abeskan waktu ngan mengerjakan bende2 yg tak berape nak berpaedah...
hakhakhak....

ok la...
macam dah panjang jew aku taip...
hakhakhak...
so last kali aku nak cakap...

selamat bercuti,
happy holidays,
dan kemerdekaan hak milik setiap insan....
aceh....
hakhakhak....

k,
see u next time....
tata...
salam...

0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment