About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

cemin ketaku

apsal t aku ade skali kat situ??
oh P ku...

walaupon dalam keadaan duka kite harus ceria...
peace yo!!


waaaaa.....
cemin ketaku...
ketaku....
duitku.....
aku....

duhhhh!!!
ape la naseb....
dah naseb...
nak wat cemane an...
huhu....
redha je la...

gembar neh aku snap mase cemin keta aku pecah...
pecah sebab panas sgt...
tambahan plak ade pewangi kete kat dalam tu...
tu yang pecah tu...
meletop!!!
boom!!!!

kejadian berlaku pada hari sabtu...
kol 2 petang..
mase tu aku sedap diulik mimpi...
membe ku tepon...
"woi asal cemin kete ko???ade org nak rembat speaker ko kew??"
aku dapat je call teros capai sluar ngan baju teros g kat kete...
sampai je kat kete adoyai!!!
tak tau nak cakap pew...
so aku call la botey ngan awe...

aku soh si botey cari kedai mane2 bukak...
nak repair time tu gak...
dah la ari depabali..
banyak kedai tutop...
saket la pale aku....
nak wat cemane neh??
so dapat la satu kedai cine nih...
seb baik ade tapi naseb tak baek sebab harge mahal nak mampuih...
rm370 hengget!!!
bapak dia la...
so nak wat cemane hari dah mendong aku ganti je la...
melayang.....
macam rame2.....

so moral of the story,
jgn letak pewangi kete korang kat cemin...
panas kompom meletop!!
second jgn pasang niat nak betolkan pape sebab aku dah niat lame nak ganti cemin blakang tu tapi dia dah awalkan...
ape leh wat...
cemin bawu!!!
bawu kedai!!!
huhuh...

so long!!!
tata

trip!!


ngek!!!

duhh....

bile saat kekuwsotan mula menebal,
kitorang pown mule mengatur langkah untunk mengetrip kan diri!!!
ekekeke...

kayh2...
gambar neh aku snap mase kitorang singgah dalam pejalanan ke kuala selangor..
ekekeke...
name tempat ni adelah..........
aiseh lupe....
tapi yang penting tempat neh amat mendamaikan hati,jiwe prasaan,limpa dan sebagainye...
ekekeke...
manyak lagi tempat menarik kitorang singgah dalam trip ni...
menarik tak menarik sgt la..
ekekeke...
tapi ok la untuk menterapikan diri an...
huuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu...

so,pada sesape yang budak uitm shah alam part 1 deparmen fssr,
bebudak ide nak mengajak korang untuk trip ke pantai...
destinasi belom ditentukan...
mase adelah selepas abes exam...
program, mandi pantai,bbq,ngan aktiviti len....
so sape nak ikot maklumkan awal2...
kenderaan sendiri okeyh!!!
ekekeke...

so long!!!
tata...
salam...
weeeehuuuu

kekuwsotan!!


duhh!!

wtf dude!!!

ni la kate2 dak2 ide part 1 bile mendapat task daripada lecture...
abes satu asaiment datang asaiment baru..
duhh...
pening pale beb...
dan diorg sering menanyakan kenape bebudak lain tak sebizi kitorang...
roomate aku budak mechanical enggeneering tak bz cam kitorang pown...
relax je banyak....
huuuuu.....

tapi aku mula nampak la kebizian bebudak ni bile exam nak dekat...
masing2 tak tido malam...
but terbalik plak ngan kitorang...
aku rase cam dah biase je tak tido malam tu yang wat keje kejap dah siap...
ekekeke...
kitorangnyer task makin lame makin sikit....
so tak heran la klau kitorang budak2 ide makin relax...

so, wat mase nih tinggal beberapa task je la yang kene disiapkan oleh kitorang cam technical drawing, model making, ngan beberape klas len...
duhhh....
tu pown dikira banyak lagi neh...
ekekekeke....

after sume keje ni disiapkan dgn penuh ketekunan dan ketaqwaan pada ilahi maka kami pown terpakse menunggu satu hari yang penuh ketakutan..
ala ala kiamat kecil la bagi kitorang...
ekekeke...
hari ape???
hari ape???
hari ape???
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................

saat kegilaan melanda


pon pon!!!

huh....
salam!!!

gambar ni aku amek mase kitorang dilanda kegilaan terlampau...
kejutan asaiment yang melambak memwatkan kami tak tido dan melanggar etika kehidupan dgn melakukan kerja kerja yang tak berpaedah cam ni..

bukan aksi ni je kitorang wat.
banyak lagi aksi yang disnap tapi tak diupload kat blog..
so klau nak tgk sila la ke www.myspace.com/aredin89...

ape yang memwatkan kejadian ini berlaku??
apabila seseorang kurang tido dan kepalanya kan menjadi kosong alias zero atau disebut nothin!!
so ape yang terlintas kat pale otak kitoang just do it..
tak yah pk 2 3 kali...
ngahahaa..

gambar ini ditiru daripada hasil kajian charles darwin yang sgt bodo yang menyatakan manusia adelah apes!!!
bodo betol..
mane la dia dapat pendapat yang tak tepat neh..
bangang tol...
but ini la hasil daripada inovasi pelajar industrial design part 1..
kami telah menginovasi kajian charles darwin kepada satu bentuk ilustrasi sengal lagi mengong..
wakakaka...

duh!!!!
bai bai......
ekekekeke

art n design??


duh!!!

kami benci modul!!!
wakakaka...
kate2 ini diucapkan budak2 art and design part 1 pada sabtu lepaih...
gile bosan dowh kat modul...
menci3..
tak shuke!!!
wakakaka...

gambar ni aku snap mase diorg sume tgh syiok bebual telo...
sume budak dalam gambar ni member aku kat uitm...
huuuu.....
laki je ni..
kami amat pemalu ngan pompuan..
ekekeke...

setakat ni idop aku sebagai insan art n design okeh je...
tak de yang istimewa,
n tak de yang cacat celanya...
but,
its just begining of my life..
so keep going!!!!
go go chaiyok2!!!!
hiah!!
hiah!!
hiah!!
ekeke...

see u next time bebeh!!!
aku nak g semayang jumat!!!

slumber


salam...

gud monin...
hari makin siang..
mate nak makin lelap..
tangan tetap nak menulis..

slumber??
yep...
aku mmg slumber..
sampai aku pown tak paham..
ape maksod slumber...

slumber??
ade org cakap..
aku mmg slumber gile...
even..
diorg tgk aku pown..
macam aku tak amek kesah hidup dowg..

slumber??
part of my life...
nak wat camne..
dah mmg aku slumber...
kapel putus pown maybe sebab aku slumber sgt..
wakakakaka...

so..
sape yang ade sikap slumber tu...
buangkan la weh...
g buang jauh2.....
jgn ikot cam aku...
makaseh....

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment