About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

saat kegilaan melanda


pon pon!!!

huh....
salam!!!

gambar ni aku amek mase kitorang dilanda kegilaan terlampau...
kejutan asaiment yang melambak memwatkan kami tak tido dan melanggar etika kehidupan dgn melakukan kerja kerja yang tak berpaedah cam ni..

bukan aksi ni je kitorang wat.
banyak lagi aksi yang disnap tapi tak diupload kat blog..
so klau nak tgk sila la ke www.myspace.com/aredin89...

ape yang memwatkan kejadian ini berlaku??
apabila seseorang kurang tido dan kepalanya kan menjadi kosong alias zero atau disebut nothin!!
so ape yang terlintas kat pale otak kitoang just do it..
tak yah pk 2 3 kali...
ngahahaa..

gambar ini ditiru daripada hasil kajian charles darwin yang sgt bodo yang menyatakan manusia adelah apes!!!
bodo betol..
mane la dia dapat pendapat yang tak tepat neh..
bangang tol...
but ini la hasil daripada inovasi pelajar industrial design part 1..
kami telah menginovasi kajian charles darwin kepada satu bentuk ilustrasi sengal lagi mengong..
wakakaka...

duh!!!!
bai bai......
ekekekeke

0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment