About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

kekuwsotan!!


duhh!!

wtf dude!!!

ni la kate2 dak2 ide part 1 bile mendapat task daripada lecture...
abes satu asaiment datang asaiment baru..
duhh...
pening pale beb...
dan diorg sering menanyakan kenape bebudak lain tak sebizi kitorang...
roomate aku budak mechanical enggeneering tak bz cam kitorang pown...
relax je banyak....
huuuuu.....

tapi aku mula nampak la kebizian bebudak ni bile exam nak dekat...
masing2 tak tido malam...
but terbalik plak ngan kitorang...
aku rase cam dah biase je tak tido malam tu yang wat keje kejap dah siap...
ekekeke...
kitorangnyer task makin lame makin sikit....
so tak heran la klau kitorang budak2 ide makin relax...

so, wat mase nih tinggal beberapa task je la yang kene disiapkan oleh kitorang cam technical drawing, model making, ngan beberape klas len...
duhhh....
tu pown dikira banyak lagi neh...
ekekekeke....

after sume keje ni disiapkan dgn penuh ketekunan dan ketaqwaan pada ilahi maka kami pown terpakse menunggu satu hari yang penuh ketakutan..
ala ala kiamat kecil la bagi kitorang...
ekekeke...
hari ape???
hari ape???
hari ape???
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................

0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment