About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

ans design

aku budak seni
ape barang photoshop paint pakai paint jew la



assalamualaikum....
lame dah tak post something kat blog ni...dah berabok dah...siap ade kuman lagi..ehehhe...
1stly aku nak ucap selamat menyambut ramadhan almubarak kepada semua umat islam...moga ramadhan kali ini adalah ramadhan yg terbaik buat korang...hehehe...

ok,kali ni aku post pasal design aku...aku just cube2 jew nk main2 wat typography ni...so aku amat baru dalam bidang ni emandangkan aku ni student industrial design..aku wat pakai adobe illustrator jew....so komen2 la ye..aku tau tak secantik cam design professional but kasi la tunjuk ajar skit cam font ape yg best gune kew or trick2 kew..hehehe...k salam..adios...

event saya nak LOGO!!!


lame siot tak post bende baru!!!
ahahaha.....
ok ni ade satu event maybe korang leyh join...
segala pertanyaan leyh tanye kat facebook aku..
tarikh tutup sebulan dari sekarang or maybe akan dianjakkan lagi....
selamat mencuba.....

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment