About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

how to listen abs radio??




ok just follow je kaedah2 kat bawah
ni!!



first mesti korang tak pasan kan plug in installer ade kat atas...korang nmpak tak link wane biru tu???tgk betol2(besarkan image kalau tak na
mpak?

then korang run add on atau plug in tersebut!

!!igt kene RUN!!

final step : tutup browser after that open balik....kalau macam ni browser dia internet explorer...but dont worry kaedah or method dia still same.....







we r brothers!

salam kepada all muslimin n muslimat...
how r you!!!??
lama dah tak post something kat blog...
hehe...
korang perasan tak baru2 ni kecoh heboh hiruk pikuk dsb pasal malaysia will war with indonesia...
takut kan bile dgr???
betol ke kita akan berperang ngan negara jiran??
hmmm... p

pada pandangan aku la ni semua keje2 pihak tak bertanggungjawab terutama pihak2 yang ingin menjatuhkan org islam terutamanya...ni disebabkan malaysia n indonesia seperti sedia maklum adalah negara yang boleh dikatakan islamnya kuat!!
mesti ade pihak2 yang nak menjatuhkan org islam kan...
tambahan pula dgn sikap org kita (malaysia n indonesia) yang macam org mengatuk disorongkan bantal....isu2 pulau ambalat lagi...isu pasal hak batik la....hak itu hak ini....
come on!!!
we r brothers!!!we supposed to be friend.!!
kita seagama, serumpun, sebangsa!!!

to all malaysian STOP menjadi kanak2 yang suke mengejek dan EGO!!! hormati mereka(indonesian)... jgn dok sibuk nak kutuk2 org buruh yang bekerja kat malaysia.... diorg jugak yang membantu malaysia sampai jadi macam ni hari ni!!! please be open minded!!!
why im just saying to malaysian??becoz im malaysian!!! aku amat malu bile ade sesetegh org malaysia yang macam budak2!!!be professional...

last word,
hear this song..kolaborasi antara upin ipin n PADI...chill kayh...dun gaduh2...kita sahabat selamanya!!!


design sketching - car sketching



p/s ; simple car sketching...leh try...simple je ni....hehehe...basic senang cite......

definition of industrial design


Industrial designers are basically conceptual engineers. The objective of this area is to study both function and form, and the connection between product and the user - product as it happens in any other architecture area, being the only difference, that here the professionals that participate in the process are all specialized in small scale design, rather than in other massive colossal equipments like buildings or ships. Architects do not design the gears or motors that make machines move, or the circuits that control the movement (that task is usually attributed to engineers), but they can affect technical aspects through usability design and form relationships. And usually, they partner a whole of other professionals like marketers, to identify and fulfill needs, wants and expectations, lawyer, etc.


p/s : apa yang industrial design buat?
- simple,ape yang korang guna tiap2 hari dari yang sebesar alam sampai sekecil pencungkil gigi,,hehehe

ans design

aku budak seni
ape barang photoshop paint pakai paint jew la



assalamualaikum....
lame dah tak post something kat blog ni...dah berabok dah...siap ade kuman lagi..ehehhe...
1stly aku nak ucap selamat menyambut ramadhan almubarak kepada semua umat islam...moga ramadhan kali ini adalah ramadhan yg terbaik buat korang...hehehe...

ok,kali ni aku post pasal design aku...aku just cube2 jew nk main2 wat typography ni...so aku amat baru dalam bidang ni emandangkan aku ni student industrial design..aku wat pakai adobe illustrator jew....so komen2 la ye..aku tau tak secantik cam design professional but kasi la tunjuk ajar skit cam font ape yg best gune kew or trick2 kew..hehehe...k salam..adios...

event saya nak LOGO!!!


lame siot tak post bende baru!!!
ahahaha.....
ok ni ade satu event maybe korang leyh join...
segala pertanyaan leyh tanye kat facebook aku..
tarikh tutup sebulan dari sekarang or maybe akan dianjakkan lagi....
selamat mencuba.....

What is videography?


Videography refers to the process of capturing moving images on electronic media (e.g., videotapehard disk, or solid state storagestreaming media). The term includes methods of electronic production and post production. It is the equivalent of cinematography, but with images recorded on electronic media instead of film stock.

The word combines "video" from Latin, meaning "I see" or "I apprehend", with the Greek terminal ending "graphy", meaning "to write". Its contemporary sense is rooted in an article titled "Videography: What Does It All Mean?" (American Cinematographer, October 1972).

The advent of digital imaging in the late 20th century began to blur the distinction between videography and cinematography.

The videography market has grown to include distribution as well as production. With this growth has come market segmentation, based on the application: event video, corporate video, broadcast video, etc.

The advent of the Internet has created a global environment where videography covers many more fields than just shooting video with a camera.[citation needed] Included under the videography umbrella are digital animation (such as Flash), gamingweb streamingvideo blogging, stillslideshows, remote sensing, spatial imaging, medical imaging, and in general the production of most bitmap- and vector-based assets. As the field progresses videographers may produce their assets entirely on a computer without ever involving an imaging device, using software-driven solutions. Moreover, the very concept of sociality and privacy are being reformed by the proliferation of cell-phone video cameras, which are spreading at an exceptional rate in industrialized societies.

videographer may be the person actually operating the camera or he or she may be the person in charge of the visual design of a production (the latter being the equivalent of a cinematographer).

Videography also refers to the compiling of an artist's music videos or video releases (compare with "filmography" or "discography").


refference : wikipedia.org

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment