About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

we r brothers!

salam kepada all muslimin n muslimat...
how r you!!!??
lama dah tak post something kat blog...
hehe...
korang perasan tak baru2 ni kecoh heboh hiruk pikuk dsb pasal malaysia will war with indonesia...
takut kan bile dgr???
betol ke kita akan berperang ngan negara jiran??
hmmm... p

pada pandangan aku la ni semua keje2 pihak tak bertanggungjawab terutama pihak2 yang ingin menjatuhkan org islam terutamanya...ni disebabkan malaysia n indonesia seperti sedia maklum adalah negara yang boleh dikatakan islamnya kuat!!
mesti ade pihak2 yang nak menjatuhkan org islam kan...
tambahan pula dgn sikap org kita (malaysia n indonesia) yang macam org mengatuk disorongkan bantal....isu2 pulau ambalat lagi...isu pasal hak batik la....hak itu hak ini....
come on!!!
we r brothers!!!we supposed to be friend.!!
kita seagama, serumpun, sebangsa!!!

to all malaysian STOP menjadi kanak2 yang suke mengejek dan EGO!!! hormati mereka(indonesian)... jgn dok sibuk nak kutuk2 org buruh yang bekerja kat malaysia.... diorg jugak yang membantu malaysia sampai jadi macam ni hari ni!!! please be open minded!!!
why im just saying to malaysian??becoz im malaysian!!! aku amat malu bile ade sesetegh org malaysia yang macam budak2!!!be professional...

last word,
hear this song..kolaborasi antara upin ipin n PADI...chill kayh...dun gaduh2...kita sahabat selamanya!!!


0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment