About this blog

all about art life n design....how to create life with art n design....

New Life,New Love

salam....

lame dah tak tulis blog ni...
pertame skali aku nak memaki hamun kat google sebab tak kasi aku log in bolgger...
sakit tol ati ni...
haih...

kedua skali aku menulis malam ni,
just nak suke2....
tajuk pown korang mesti dah dapat agak ape yg nak diperkatekan kan..
well, aku dah mulekan hidup baru bersame org yang benar2 memahami aku...
biar la ia menjadi sejarah hidup aku..
cewah....

well malas nak menulis panjang2 so korang pown bukan rajin sgt nak membace...
aku tau...
wahaha...
so...
see yaaa!!!

0 comments:

Post a Comment

aku budak seni FM


visitorz

About Me

My Photo
mr slumber
inside ur desktop, outside my laptop, Malaysia
life same as arts,do ur arts
View my complete profile

Entertaiment